Vsetut.uz është një rrjet social që ju ofron mundësinë të komunikoni me miqtë e juaj, të njoftoni miq të ri dhe të mësoni se çfarë mendojnë të tjerët për ju. Për të shfrytëzuar këtë faqe, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni!


Какой чай тебе больше нравится?

1. Зелёный с добавками
Meshkuj 25% (1 Vota)Femra 0% (0 Vota) 25% (1 Vota)
2. Обычный зелёный
Meshkuj 0% (0 Vota)Femra 0% (0 Vota) 0% (0 Vota)
3. Я вообще не пью чай
Meshkuj 0% (0 Vota)Femra 0% (0 Vota) 0% (0 Vota)
4. Белый
Meshkuj 0% (0 Vota)Femra 0% (0 Vota) 0% (0 Vota)
5. Другое
Meshkuj 25% (1 Vota)Femra 0% (0 Vota) 25% (1 Vota)
6. Чёрный с добавками
Meshkuj 25% (1 Vota)Femra 25% (1 Vota) 50% (2 Vota)
7. Обычный чёрный
Meshkuj 0% (0 Vota)Femra 0% (0 Vota) 0% (0 Vota)
8. Красный
Meshkuj 0% (0 Vota)Femra 0% (0 Vota) 0% (0 Vota)

Përgjigje: 4
Meshkuj - Meshkuj     Femra - Femra
Komente (0) »


Sondazhi është propozuar nga ania3011.
Propozo sondazh të ri »


Nëse dëshironi të plotësoni sondazhin, ju duhet të identifikoheni.

Urime ditëlindjen:
orhan1987 nicson yu-style caliguy
offline natali
You have very beautiful hair! - 21:54
dholidej
Shiko të gjitha 10 pikët
STASYA
offline STASYA
ты красива - 21:54
offline Lilka
HAPPY BIRTHDAY - 22:59
dholidej
Shiko të gjitha 10 pikët
MashaNeVasha
nice sexy girl - 22:58
offline Gizka
you are beautiful, you are nice - 03:48
dholidej
Shiko të gjitha 10 pikët
daydi123
You simply look irresistible - 03:47
offline Amalya
attractive real beauty - 20:42
Nuk ke profil?
Kërko njerëz
gjinia:
mosha:  
anëtarë online: 0 | kërkoni më shumë »

Çifti më i mirë
  7.93
Ditë sëbashku: 92
dholidej
super-KAZASHKA
Video e promovuar
Vlatko Miladinovski - Vel...
Vlatko Miladinovski - Veljo Kerko most interesting interval from 2:00 to 2:05
Топ рейтинг www.uz